Domů Zboží Od Veverkal

Elfský amulet...(serpentin, resin) náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14677874
Zobrazení: 41x
Vloženo: 18.5.2024
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - úterý a pátek. Pokud máte zájem o zaslání zásilkovnou, nebo balíkovnou, je to možné, pokud máte jejich aplikaci a vygenerujete si kód. Nyní při nákupu za 2000Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Velké srdce".

Autorský šperk se serpentinem a resinovou ulitou, která ve tmě svítí...

Barva serpentinu je sytě, světle zelená - krásný odstín, velikost je 3 x 1,8cm - dokonalý tvar vajíčka. Zdobeno cínovaným mosazným drátem a kuličkami cínu. Dozdobeno krásnou ulitkou v čiré a svítivě zelené barvě, v ulitě je zalitá drobná mořská mušlička a svítící pigmenty (foto po tmě večer). Celková velikost šperku je 7,8 x 2cm. Zavěšeno na černém řetízku o délce 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 18 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz.

šperk je originál.

Kámen nekonečna ( serpentin) je citlivý, něžně působící kámen, který vás spojí s andělským průvodcem. Umožňuje vstup do minulosti, současnosti i budoucnosti a zároveň vše umí propojit v jeden celek. Výtečně se hodí ke zkoumání minulých životů, neboť vyvolává schopnost soucítit, odpouštět sám sobě a smířit se se vším, čím jste v minulosti prošli.  Tento kámen upravuje nerovnováhu vzniklou v minulých životech a zbaví vás současně citové zátěže pocházející z předešlých vztahů. Kámen položený na hrdlo pomůže hovořit o minulosti a řeší problémy, které přetrvávají až do současnosti.


 

Menu
--